Tarieven

COVID19

In de huidige Covid-19 tijd worden uiteraard alle richtlijnen gevolgd. Alles is voorhanden om het consult risicovrij te laten verlopen. Tijdens de huidige lockdown wordt maximaal één cliënt per dag gezien in de praktijk, de andere afspraken op die dag verlopen via beeldbellen.

Het beeldbellen verloopt via de beschermde digitale omgeving van mijn praktijk. Deze maakt tijdens het beeldbellen gebruik van een derde partij. Conform de AVG worden er geen privacygevoelig gegevens gedeeld, de gesprekken worden ook niet opgenomen.

Indien u dat wilt kan ook buiten de Covid-19-lockdown een beeldbel-consult afgesproken worden. Ook een beeldbel-consult wordt momenteel vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten voor een beeldbel-consult zijn gelijk aan die van een consult in de praktijk. De extra kosten voor de beveiligde verbinding zijn voor rekening van 7 Senses Germaine Deckers.

Intake consult Dit is een consult van 60 minuten met voorafgaand voorbereiding middels één of meerdere vragenlijsten. Deze lijsten stuur ik u toe.€80,-
Vervolgconsult60 minuten€80,-
Vervolgconsult45 minuten€60,-
Vervolgconsult30 minuten€40,-

Bij deze prijzen zijn contact en overleg met andere artsen en behandelaars niet inbegrepen. Eventueel benodigd overleg voor het opstellen van uw behandelplan wordt niet in rekening gebracht.

Andere vormen van consultatie tussendoor, zoals per email, telefoon en/of whatsapp, zullen naar tijdsrato doorberekend worden indien de tijdsduur de gebruikelijke norm overschrijdt. Het spreekt voor zich dat een enkele vraag of nog wat toelichting na een consult niet zomaar in rekening gebracht zal worden. Ik zal er altijd voor u zijn!