Tarieven

MEDEDELING

Met ingang van 1 november 2022 zullen de tarieven omhoog gaan van zowel de intake als vervolgconsulten. Gezien de prijsstijgingen is ook 7 Senses Germaine Deckers helaas genoodzaakt om een prijsstijging door te voeren.

Een intake zal verhoogd worden van € 110.- naar € 118.- en een consultuur zal van € 80.- naar € 85.- per uur gaan. De kortere consulten zullen navenant in prijs verhoogd worden.

Intake consult Dit is een consult van 60 minuten met voorafgaand voorbereiding middels één of meerdere vragenlijsten. Deze lijsten stuur ik u toe.€110,-
Vervolgconsult60 minuten€80,-
Vervolgconsult45 minuten€60,-
Vervolgconsult30 minuten€40,-

Bij deze prijzen zijn contact en overleg met andere artsen en behandelaars niet inbegrepen. Eventueel benodigd overleg voor het opstellen van uw behandelplan wordt niet in rekening gebracht.

Andere vormen van consultatie tussendoor, zoals per email, telefoon en/of whatsapp, zullen naar tijdsrato doorberekend worden indien de tijdsduur de gebruikelijke norm overschrijdt. Dit wordt met u besproken als dat aan de orde is. Het spreekt voor zich dat een enkele vraag na een consult niet zomaar in rekening gebracht zal worden. Ik zal er altijd voor u zijn!