Ik gun het iedereen zich zo te voelen hoe ik me nu voel

Samen met Germaine op weg, zoeken naar een oorzaak & oplossing. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. Het is niet meer van deze tijd, om met de klachten die ik had, rond te blijven lopen. Voor mij was één ding heel duidelijk, op m’n 51ste veel pijnstilling slikken, dat wil ik niet! Ik ben erg dankbaar hoe ik nu functioneer. Ik sliep al jaren niet tot nauwelijks, had overgangsklachten, enorme darmproblemen, erg vermoeid en een pijnlijk lijf. Nu ben ik heel fit, voel me heerlijk en fijn, slaap heel erg goed, geen buikpijnen meer, en mijn pijnlijk lijf is niet meer aanwezig. Ik zeg tegen veel mensen om me heen; “Ik gun het iedereen zich zo te voelen hoe ik me nu voel”. Twijfel niet, maar neem de kleine stap om je veel beter te voelen, voor mij (en mijn gezin) is het een verrijking dat ik de stap genomen heb.

Annemieke 51 jaar 

Winterswijk

Ik voel me weer fijner en vrolijker

Germaine luistert goed en vraagt veel om zaken helder te krijgen. Ik vind de uitleg erg duidelijk over hoe het lichaam en de hormoonhuishouding werkt normaal en in periodes van stress. Ik heb me een lange tijd niet goed gevoeld, allerlei “vage klachten”. Ik had last van pukkels, haaruitval, slechte buien, vermoeidheid enzovoorts. Germaine heeft me uitgelegd hoe het zit met de hormoonhuishouding en de verstoring ervan. Het was erg duidelijk. Ze heeft me supplementen meegegeven en ik heb het idee dat het werkt. Ik slaap weer beter, voel me minder opgejaagd en vermoeid en ik voel me weer fijner en vrolijker. Tuurlijk niet altijd maar langzamerhand gaat het steeds beter. Ik blijf nog met de supplementen doorgaan, omdat ik toch bang ben dat als ik minder het weer slechter gaat. En mocht het weer nodig zijn dan kan ik Germaine bericht doen dan kom ik weer langs. Germaine is een prettig persoon en ik voel me goed op mijn gemak bij haar.

Carola 37 jaar

Winterswijk-Woold

 

Eindelijk begrijp ik waarom ik buikklachten had

Ik ben naar Germaine gegaan met buikklachten. Ze stelt gerichte vragen en neemt echt de tijd en ruimte om je te helpen. Ze legt alles heel goed uit en kijkt welke aanpak mij eventueel zou kunnen helpen ! Ik begreep uiteindelijk dan ook waarom ik klachten had en waarom ze bleven terug komen. We hebben samen een plan gemaakt, die ik kan volgen op mijn eigen tempo, en het helpt! Ik ben heel blij dat ik bij Germaine ben geweest en dat ik mij nu stukken beter voel.

Romee 21 jaar

Winterswijk

Lange reis de moeite waard, geweldig!

Ik voelde me heel erg op mijn gemak, was van te voren best zenuwachtig, maar dat viel onmiddellijk weg. Ik kreeg alle tijd om mijn verhaal te doen, er werd heel goed naar geluisterd en ik kreeg ook onmiddellijk advies, tips, raadgevingen en alles werd heel duidelijk uitgelegd. De lange reis (Leiderdorp- Winterswijk) was zeker de moeite waard, kan heel veel met de uitleg, de adviezen en de nieuwe medicijnen. Geweldig!

Jos 84 jaar

Leiderdorp

Inzicht en praktische adviezen

Germaine had een duidelijk verhaal over voeding en hoe te leven. Ze gaf me inzicht en praktische voedingsadviezen. Het motiveert me om ermee aan de slag te gaan, ik heb goede moed en hoop dat ik meer energie zal krijgen!

Heleen 53 jaar

Winterswijk

Totaalplaatje

Heel fijn dat er naar het totaal plaatje gekeken wordt.

Judi 35 jaar

Oosterloo

Zeer prettig intakegesprek

Ik heb het intakegesprek als zeer prettig ervaren. Ik kon mijn verhaal kwijt en het advies dat ik gekregen voelt zeker als passend! Ik ben heel benieuwd hoe het over een tijdje met mijn gezondheid gaat, ik heb er vertrouwen in dat de verdere begeleiding ook prima zal zijn!

Sandra 53 jaar

Winterswijk

Duidelijke uitleg

Er werd veel tijd voor je genomen. Duidelijke uitleg en gestructureerd plan van aanpak.

Jos 60 jaar

Winterswijk

Klachten na Corona: blij dat ik gegaan ben

In april vorig jaar heb ik Corona gehad en bleef maar zo moe en meer andere klachten houden. Via een kennis kwam ik bij Germaine terecht. Ze legt alles heel goed uit, dat is fijn! Toen begreep ik eindelijk waarom die klachten bleven en niet beter werden. Ze heeft een mooi plan voor me gemaakt wat ik in mijn eigen tempo kon doen.

Het heeft even geduurd, maar dankzij haar kan ik nu weer mijn studie goed volgen en fietsen. Ik raad het iedereen aan om als je Corona gehad hebt en klachten blijft houden een afspraak te maken.

Erik 22 jaar

Zevenaar

Mijn leven stukken beter in een paar maanden!

In een paar maanden heb ik meer bereikt dan als ik bij de reguliere geneeskunde in behandeling zou zijn geweest.

Germaine pakt alles grondig aan en kijkt welke aanpak voor jou het beste is. Ze heeft hart voor de patiënt en met alle liefde en geduld helpt ze jou om weer gezond te worden.

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb want mijn leven is er stukken beter van geworden.

Chantal 41 jaar

Zevenaar

De Care for Women aanpak werkt goed bij overgangsklachten

Geweldig dat er nu ook een Care for Women specialiste in Didam praktijk houdt. Het feit dat deze specifieke specialiste Germaine Deckers ook arts is maakt dat je ontvangen wordt door iemand die zeer breed onderlegd is.

Germaine combineert naar eigen zeggen ‘van beide het goede’ en dat is ook precies het gevoel dat ze je geeft. Ze stelt gerichte vragen, heeft een heldere kijk op het geheel en neemt (in tegenstelling tot de reguliere hulpverleners) ruim de tijd om vast te stellen hoe en waarmee ze je kan helpen.

Voor mij is dat een afdoende remedie tegen overgangsklachten waar ik al jaren mee probeer te leven. Een echte goede oplossing voor deze ongemakken, zonder hormoonpreparaten, heb ik niet kunnen vinden. De Care for Women aanpak lijkt wel te werken.
Natuurlijk is het nog even zoeken naar de juiste supplementen, deze moeten de tijd hebben om in mijn lichaam de balans te herstellen, maar de aanpak van Germaine geeft het vertrouwen dat dit gaat lukken.

Ik ben heel blij dat ik de praktijk van 7 Senses heb gevonden en kan iedere vrouw maar misschien ook man (want 7 Senses biedt meer dan alleen Care for Women) aanbevelen een kennismakingsafspraak te maken om in alle rust de mogelijkheden te ontdekken.

Lisa 58 jaar

Didam

Al kom je in het weekend, je hoeft geen pijn te hebben

Nadat ik enkele jaren onderbehandeling was geweest bij een andere praktijk, ben ik via kennis bij 7 Senses gekomen. Wat me opviel was het intakegesprek en de deskundigheid waar mee Germaine Deckers mijn probleem benaderde en ook behandelde. Haar manier van behandelen heeft er toe geleid dat ik nu een langere periode pijnvrij ben. Op advies van Germaine Deckers heb ik bovendien contact gezocht met een podoloog. Die deskundigheid heb ik al de voorgaande jaren gemist.

A.W. 66 jaar

Didam

Lichte hoofdpijn trekt weg en ik krijg meer energie

Via een visitekaartje van 7 Senses kwam ik bij Germaine terecht. Ik zie het als een pre dat Germaine een medische achtergrond heeft, maar dat was voor mij niet doorslaggevend. Op haar website stond dat haar behandeling ook zou kunnen helpen bij migraine en dat wilde ik wel eens proberen. Ik ervaar de behandeling als zeer prettig en ontspannend en ik krijg er energie van. Lichte hoofdpijn trekt weg. Het is nog niet duidelijk of de migraineklachten minder worden, daarvoor ben ik nu nog te kort onder behandeling. Germaine zet zich 100% in voor haar cliënten. Ik kan haar echt aanraden bij mensen die zich even willen onttrekken aan deze gestreste maatschappij.

J.M. 45 jaar

Wehl

Haar benadering is enorm secuur en aandachtig

Ik ben via een kennis bij Germaine Deckers van 7 Senses gekomen. Vanaf het intakegesprek was het me duidelijk dat Germaine met haar medische achtergrond precies de juiste persoon voor mij was. Germaine is een geweldige vakvrouw die onmiddellijk begreep hoe mijn chronische klachten behandeld moesten worden.
Ze heeft mijn gespannenheid omgezet in ontspannenheid. Als voormalige chirurg weet ze waarover ze praat. Ik ben bij veel fysiotherapeuten onder behandeling geweest, maar de aanpak van Germaine was precies wat ik nodig had op dat moment, ze heeft blijvend resultaat geboekt. Haar ‘andere’ aanpak heeft me echt geholpen.

H.B. 55 jaar

Doetinchem