Informatie

Direct een afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken kan dat via de rode knop die bij elke behandeling staat. U komt dan in een digitale agenda waar u een dag en een tijd kunt uitkiezen en uw gegevens kunt achterlaten.

BELANGRIJKE MEDEDELING!!

Tot 2023 is het niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen via de website, de praktijk is geheel vol. Als u een afspraak wilt plannen neemt u contact met mij op of plaatst u uzelf op de wachtlijst. De knop “maak direct een afspraak” geeft géén vrije plaatsen weer. 

Met enige regelmaat is er toch onverwacht uitval van afspraken waardoor er eerder plaats vrij komt. Een afspraak in 2023 moet ik zelf met de hand invullen, het systeem reikt niet zo ver, via de eerder genoemde knop.

Korte kennismaking via de telefoon

Als u twijfelt over het direct maken van een afspraak, kan het zinvol zijn om een kennismakingsgesprek met mij te hebben. U kunt aan mij vragen stellen en een beeld krijgen van wat ik voor u kan doen. 

Wachtlijst

Met grote regelmaat kunt u pas een afspraak voor een intake plannen over 4 tot 6 weken. Indien u dit te lang vindt, neem dan contact met mij op. Dan plaats ik u op de wachtlijst en bel u zodra er door omstandigheden eerder plaats vrijkomt. 

U kunt uzelf ook inplannen voor een afspraak én op de wachtlijst plaatsen. Als er dan eerder een plaats vrij komt, wordt u gelijk gebeld.

Alle tijd

Bij 7 Senses Germaine Deckers wordt alle tijd voor u genomen.

Er wordt op afspraak gewerkt, er is geen wachtkamer en er zal nooit vlak na uw consult een volgend consult gepland worden. Zo kan een consult rustig wat uitlopen zonder dat er tijdsdruk ontstaat.

Betaling

U krijgt de declaratie per mail toegestuurd. Betaling dient plaats te vinden binnen 14 dagen na het consult. De declaratie kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Declareren bij zorgverzekeraar

Dat is vaak mogelijk als u een aanvullende verzekering heeft voor alternatieve zorg.

Graag verzoek ik u om dat goed zelf na te kijken, of u door uw zorgverzekering te laten informeren over de mogelijkheden. Standaard zal op de factuur de prestatiecode 24000 staan met de titel “Orthomoleculair consult”. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een andere omschrijving en prestatiecode, namelijk 24005 en de omschrijving “Natuurgeneeskundig consult”.

Een eenmaal aangemaakte factuur kan niet meer veranderd worden. Zorgt u dus dat u op de hoogte bent van de voor u geldende regels. 

Afspraak annuleren

Als u verhinderd bent wordt u verzocht uw afspraak minstens 48 uur van tevoren af te zeggen. Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak worden de behandelingskosten in rekening gebracht. Uiteraard wordt er rekening gehouden met onverwachte omstandigheden.

De behandelingskosten worden eveneens in rekening gebracht als u niet op de afspraak verschijnt.

Algemene gegevens praktijk

KvK nummer 09173790

AGB zorgverlenerscode 90058495

AGB praktijkcode 90058496