Renate
5
april 2022
“Alles verliep vlot, binnen komst prima vertrouwen wekkend. Eerste kennismaking met Germaine was prettig en overtuigend en hoopgevend. Door jouw openheid en herkenning maar vooral jouw overtuiging dat jij mij kon helpen heeft al veel rust en hoop gegeven. Jij bent ervan overtuigd dat ik van velen pijnen ed af kom. Jij wijst me de weg met overtuiging door uit te leggen hoe het lichaam weer in balans te krijgen. Dank hiervoor. Nu ben ik gestart met de aanvullende vitamine mineralen ed. Ik ben met hoop aan deze wandeling begonnen en hoop dat dit steeds prettiger wordt!”
Petra
5
maart 2022
“Eerste kennismaking verliep soepel. Er werd gelijk doorgepakt, wat ook fijn is. Gelijk aan de slag met de klachten. Ik hoop op een goed resultaat!”
Carola
5
maart 2022
“Ik heb me een lange tijd niet goed gevoeld, allerlei "vage klachten". Ik had last van pukkels, haaruitval, slechte buien, vermoeidheid enzovoorts. Germaine heeft me uitgelegd hoe het zit met de hormoonhuishouding en de verstoring ervan. Het was erg duidelijk. Ze heeft me supplementen meegegeven en ik heb het idee dat het werkt. Ik slaap weer beter, voel me minder opgejaagd en vermoeid en ik voel me weer fijner en vrolijker. Tuurlijk niet altijd maar langzamerhand gaat het steeds beter. Ik blijf nog met de supplementen doorgaan, omdat ik toch bang ben dat als ik minder het weer slechter gaat. En mocht het weer nodig zijn dan kan ik Germaine bericht doen dan kom ik weer langs.”
Annemieke
5
maart 2022
“Samen met Germaine op weg, zoeken naar een oorzaak & oplossing. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb genomen. Het is niet meer van deze tijd, om met de klachten die ik had, rond te blijven lopen. Voor mij was één ding heel duidelijk, op mn 51ste veel pijnstilling slikken, dat wil ik niet! Ik ben erg dankbaar hoe ik nu functioneer. Ik sliep al jaren niet tot nauwelijks, had overgangsklachten, enorme darmproblemen, erg vermoeid en een pijnlijk lijf. Nu ben ik heel fit, voel me heerlijk en fijn, slaap heel erg goed, geen buikpijnen meer, en mijn pijnlijk lijf is niet meer aanwezig. Ik zeg tegen veel mensen om me heen; “Ik gun het iedereen zich zo te voelen hoe ik me nu voel”. Twijfel niet, maar neem de kleine stap om je veel beter te voelen, voor mij (en mijn gezin) is het een verrijking dat ik de stap genomen heb. Annemieke”
Romee
4
november 2021
“Ik ben naar Germaine gegaan met buikklachten. Ze stelt gerichte vragen en neemt echt de tijd en ruimte om je te helpen. Ze legt alles heel goed uit en kijkt welke aanpak mij eventueel zou kunnen helpen ! Ik begreep uiteindelijk dan ook waarom ik klachten had en waarom ze bleven terug komen. We hebben samen een plan gemaakt, die ik kan volgen op mijn eigen tempo, en het helpt! Ik ben heel blij dat ik bij Germaine ben geweest en dat ik mij nu stukken beter voel.”